Vem vet Novoline-spel, som faktiskt vet Sizzling Hot. Säkert kommer namnet att vara ett hushållsnamn till dig, för det här slottet är en av de mest kända, Novoline någonsin har utvecklat. Redan för många år sedan kom spelen till lokala spelhallar, och nu har de blivit en integrerad del av online-spelbranschen. Namnet på riktiga Novoline-spel på nätet är förstås Stargames, och de flera hundra tusen inloggade användarna är det bästa beviset att spelen fortfarande är väl mottagna efter så många år. Detta gäller särskilt för klassikerna i företaget, som även kan inkludera Sizzling Hot. Det handlar framförallt om att bränna heta frukter, som infördes i flera utföranden på fem rullar. När det gäller att slutföra en kombination, går den goda frukten upp i flammor och det finns en inferno av toppvinster. Från vänster till höger tar det minst tre identiska motiv för en utbetalning.

Sizzling Hot – den hetaste av alla slots fristelser

Sizzling Hot är en slags förskönad enarmad bandit. Även om det finns mer än de då vanliga tre hjulen, men totalt sett kommer spelautomaten ut utan mycket trappings. Dessutom har endast fem satsningslinjer definierats där samling av symbolkombinationer är möjlig. Hur mycket pengar du äntligen vinner, det beror delvis på motiven och å andra sidan själv. Betet ska ställas in av dig – börjar vid 25 cent per tur. Naturligtvis finns det utrymme för förbättring, för även om Sizzling Hot inte är ett högvalsspel är det perfekt för några varma varv däremellan. Kalkylbladet visar alla vinster och mer om funktionerna. Dessa kan undersökas som vanligt i friläge-läget. Du behöver inte nödvändigtvis spela direkt för verkliga vinster, men kan först bekanta dig med alla händelser. inklusive i synnerhet oddsen som dyker upp för dig.

Sizizling Hot Deluxe på nätet

Även om Sizzling Hot är mycket klassisk, men självklart vill du inte gå utan extrafunktioner. Särskilda symboler, som idag är nästan naturliga, existerade inte vid den tiden då man introducerade detta spel i överflöd. Exakt detta gör slotarna till och med älskvärda. Sizzling Hot levererar inte bara frukter i alla variationer på skärmen, utan även klockor och stjärnor. I spelet övergavs Joker, och gratis spins kan inte vinna. Den här stjärnan fungerar som ett scattermotiv och är därför inte beroende av vinstlinjer. Hans positioner är irrelevanta för en vinst. Om du gör tre stjärnor får du din utbetalning enligt tabellen. För övrigt är betalningstabeln till stor hjälp för nybörjare, för det å ena sidan ger den en försmak av framtida vinstmöjligheter och å andra sidan visar det exakt hur spelet fungerar som sådant.

Stora odds på Stargames Casino

Stjärnor ges en speciell betydelse i Sizzling Hot – och inte bara på grund av deras spridningsfunktion. De anses vara de mest värdefulla motiven i spelet och kan spela flera tusen euro utan att du behöver investera mycket pengar. Som vanligt är du också fri den här gången för att öppna riskspelet för en vinst. Alternativet är dock mer än väl övervägt, eftersom det givetvis är bättre att säkra bara stora summor lika bättre och fortsätta i det normala spelläget. Vilka andra alternativ finns tillgängliga på Sizzling Hot, kan du nu få reda på online. Du behöver inte sätta in någonting först. Endast registreringen är en del av helheten, för utan dem har du bara begränsad tillgång till Novoline-spelautomaterna, som har gjort det bredvid klassiker som detta redan i nätverket. Pröva lyckan idag och bli inspirerad av det nya utbudet av spel à la Novoline!