Poker ska vara kul, spännande och kanske få en eller den andra vinsten. Kortspelet är mer populärt än någonsin, men vissa verkar verkligen överdriva

det med turneringarna. I år, för andra gången, erbjuder en hel del människor en hel miljon dollar som inköp för att delta i den så kallade “Big One for One Drop”. Förra gången var omkring 40 deltagare som ville ta den här risken, men spelet blev slutligen inte utförd. 2014 är ännu ett år av miljonärspelare, och det är redan nyfiken på att se vem den här extrema High Roller Poker turneringen kommer att bli. Låt oss vara ärliga: skulle du investera en miljon euro i ett spel? Vi tycker att du verkligen måste vara galen för att bli involverad i denna ganska sällsynta affär. Överraskande är antalet deltagare inte begränsat till 40, och det har redan registrerats många spelare i det dyraste pokerspelet i världen. Under den ökända WSOP kommer den stora dagen när allt är bara lite större och mer gigantiskt än det var under 2012.

Poker extrem – med 1 miljon satsning

Extreme High Roller Poker är helt klart inte för svagt hjärtat. Å ena sidan ställer man frågan om vem som är galen nog att vända en miljon på bordet. För det andra, kom ihåg att no-limit holdem poker spelas; en version som kan innebära slutet av deltagandet inom några sekunder. Från och med nu kan du lätt förlora den biten av pengar, men äntligen hade 40 miljonärer funnit sig själv, som uppenbarligen inte bara älskade eldspelet, men lever det. Förmodligen många spelare har redan investerat mycket pengar på några sekunder eller minuters speltid, men lika med en miljon? Om detta inte är för dyrt för dig, har du antingen för mycket pengar eller du är på gränsen till galenskap. Redan ett kvartal ett år före den kommande WSOP har 23 spelare kommit överens om att betala det ovanligt höga inköpen. Totalt finns 56 platser, och vem vill, vem kan gärna prova den här turneringen.

Inte för fattiga människor

Pokerspelarens elit kommer inte att låta dig sakna denna händelse. Det finns välkända och mindre kända ansikten, men självklart behöver du inte bara vara en bra spelare, du måste också spendera mycket pengar för att få en plats. Den höga rullen Philipp Gruissem vill definitivt vara där. Han är en av de mest kända personerna i det tyska pokersamfundet. Löfte åtföljdes av det faktum att killen redan har överfört pengarna. Nästan någon kör runt med så mycket pengar i sina fickor, och det är därför det finns andra regler för den extrema high roller pokerturneringen när det gäller betalning. Om du inte vill bära en miljon med dig, har du tillräckligt med tid att överföra beloppet. Det är också ganska likt utbetalningen, eftersom spelare har chansen att få vinsten också överförd.

WSOP största inköp

För övrigt är bland de modiga miljonärerna inte bara erfarna pokerspelare, utan också affärsmän som uppenbarligen inte har något emot den extrema ansträngningen. Några av herrarna har miljarder i sina privata konton och ser det som kul. Hur mycket humor du har med en förlust på en miljon euro, du kan inte föreställa dig. Vi tycker att det roliga snabbt skulle gå vidare till våra läsare – om du inte bara är en av de bästa och göra loppet för den otroliga jackpotten.